Skip to main content

Bedre ledere, virksomheder
og organisationer

Siden 2017 har European Business Forum været en udviklingsplatform, der henvender sig til ledere, som ønsker at dygtiggøre sig og søge ny viden inden for innovation, ledelse og bæredygtig forretningsudvikling. Her møder man, som deltager, nogle af verdens ledende business-professorer og praktikere, hvoraf mange kommer fra førende business schools og virksomheder.

European Business Forum har en klar mission om at skabe bedre ledere, virksomheder og organisationer. I samarbejde med nogle af verdens bedste business schools har vi sammensat en række ekstraordinære uddannelsesprogrammer, der giver dig nye perspektiver og knowhow til at tage næste karriereskridt.

Topklasse
undervisning

I samarbejde med vores akademiske direktør, Peter Fisk har vi sammensat et unikt team af velrenommerede akademikere og seniorledere.

Skab et stærkt international netværk

Da flere af modulerne foregår direkte på campus i udlandet, vil du have mulighed for at skabe netværk med inspirerende og ligesindede ledere fra forskellige brancher og alle dele af verden.

Certificerede
programmer

Efter afsluttet program vil du modtage et officielt certifikat, som et bevis for din dedikation i gennemførelsen af forløbet.

Akademisk direktør

Professor Peter Fisk

Peter Fisk er professor ved IE Business School I Madrid og akademisk direktør for EBF. Peter er blandt verdens førende inden for nye strategier og forretningsmodeller. Han er blandt andet kendt som forfatter til bestseller-bøgerne “Gamechangers” og “Business Recoded”. 

I samarbejde med