Skip to main content

Verdens
bedste ledere


Schweiziske IMD med base i Lausanne har i årevis
rangeret i toppen af Financial Times liste over globale toplederuddannelser. IMD blev grundlagt i 1990 i forbindelse med en fusion af skolerne IMI i Geneve og IMEDE i Lausanne. Siden da har målet været enkelt – at uddanne verdens bedste, globale ledere. 

Verdensklasse undervisning

Undervisere og forskere fra mere end 20 forskellige lande sørger for at levere den bedste og mest praksisnære undervisning til dig, som kan overføres direkte til dit daglige arbejde og karriere.

Maksimer dit lederpotentiale

En god leder er i stand til at være sig selv, men med måde. IMD’s uddannelser er designet til at maksimere dit lederpotentiale gennem den nyeste forskning og effektiv coaching.

Internationalt netværk

Hvert år uddanner IMD mere end 9.000 ledere. Du bliver en del af et alumni-netværk bestående af mere end 800.000 tidligere studerende fra hele verden.

IMD campus Lausanne

Rangering og
akkrediteringer

IMD har både opnået akkrediteringer fra AACSB, AMBA EQUIS og ISO/IEC 27001:2013. Gennem de seneste 15 år har IMD været i top 5 på Financial Times liste over verdens bedste business schools.

Undervisningen på IMD er kendetegnet ved, at kombinere den nyeste forskning og teori med praktisk erfaring. Hvert år samarbejder IMD med mere end 150 globale virksomheder, tager udgangspunkt i virkelige cases og skaber på den måde et læringsmiljø, der understøtter lederrollen.