Skip to main content

En topmoderne
international business
school


IE Business School har hovedsæde i Madrid, med sekundært fakultet i Segovia. Her hyldes det unikke talent med et stort, tværfagligt uddannelsesprogram og et overordnet fokus på innovation, iværksætteri og bæredygtig forretningsudvikling.

Nyeste trends og tendenser

Alt undervisning på IE Business School er baseret på de seneste trends og tendenser. Undervisningen afsøger de udfordringer ledere står overfor i dag og fremtidigt.  

Inspirerende undervisning

Teori og praksisbaseret undervisning fra velrenommerede akademikere og seniorledere, der trækker på deres erfaring for at levere den bedste undervisning til dig.

Styrket internationalt netværk

Skab dig et stærkere netværk, på tværs af landegrænser, med inspirerende og ligesindede ledere fra forskelllige brancher.

Oplev Madrid

Madrid er ikke alene kendt for storslået fodbold, men også for gode spiseoplevelser, kultur og interessante museer. IE Business School campus i Madrid ligger i det finansielle distrikt – ca. 30 min fra centrum med Metro. 

International rangering
og akkreditering

IE Business School er akkrediteret fra AACSB, AMBA, EQUIS – kun 1% af verdens business schools har disse akkrediteringer. IE rangerer ret konsekvent i top 10 i verden og som en af de absolut bedste i Europa. 

1st

Online MBA world ranking / Financial Times (march 2023)

12th 

Executive MBA world ranking / Financial Times (october 2022)

10th 

European Business School rankring / Financial Times (December 2022)

4th

Best Entrepreneurship Teaching world ranking / Financial Times (february 2022)